top of page
 
​"Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva           érkezik el hozzám."                   Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója

 

Ha megváltoztathatnál valamit az életedben, mi lenne az?
 
       Karrier?
                      Kapcsolatok?
               Egészség?
      Pénz?
 
 
 
Mi lenne, ha ez megtörténhetne
játékosan és könnyedén?
 
Mi az Access Bars?

 

Tudtad, hogy van a fejünkön 32 olyan pont, amelyek gyengéd érintése könnyedén és egyszerűen feloldja mindazt, ami nem engedi nekünk, hogy elfogadjunk?

 

Az Access Consciousness eszköze a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezünk során elraktároztunk. Szeretnél ezektől megszabadulni? És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit?

A Barok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátralátó erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

​Angol nyelvű videó a Barok futtatásáról:
  

 

Mire jó az Access Bars?

 

A Barok futtatása már ezreket hozzásegített ahhoz, hogy változtassanak testükön és életüknek különböző kérdéses aspektusain, így például: 

egészség, testsúly

- pénz, karrier

- szex és párkapcsolat

- szorongás, alvás

- és még rengeteg más!​

 

Mi történik a kezelés során?

 

Gary Douglas az Access Consciousness alapítója ezt mondja a Barok futtatásáról:

“A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb fejmasszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.”

Mit NEM szükséges tenni a kezelés során?

Koncentrálni, emléket felidézni, problémákról beszélni, múltba menni, felkutatni, érzelmeket újra átélni, érzéseket átalakítani, megérteni, feldolgozni stb.

Mit érdemes tenni?

Elfogadni.

Tehetsz bármit, ami jól esik. Aludhatsz, beszélgethetsz, még TV-t is nézhetsz közben, ha arra vágysz. 

 

Tapasztalatok

"Igazából nem tudtam mire számítsak a kezelésektől, nem vártam hogy valami csoda történjen velem, hanem jól esett az egész. Segít a jelenben lennem, hogy tisztán, tudatosan létezzek, és hogy pozitívan formálhassam a jövőt. A sajátomat, és másokét is. Ráébresztett, hogy olyan életterületeken vannak/voltak gátjaim, amikről nem is gondoltam, hogy jelen vannak bennem, hogy visszatartanak engem. Jelenleg pont erre volt szükségem, hogy "önbányászás", és még több fájdalom nélkül, pozitívan, könnyedén léphessek tovább az életemben. Előhozott belőlem egyfajta pozitív szemléletmódot, és elengedem a régit."

V. Laura

"Úgy tűnik két hónap távlatából, hogy magabiztosabb vagyok, több bennem a bizalom, a stabilitás, az érzés, hogy a helyemen vagyok és jó amit csinálok. Új barátok, új inspirátorok léptek az életemben. És oszlik a kék gombóc a torkomból, oszlik a félelem, az elégedetlenség, elutasítottság miatti frusztráció. A témáim különféle irányokból rám találnak."                    K. Zita

"A kérdések, meg hogy egyáltalán, ne válaszokat keressünk, hanem kérdéseket tegyünk fel, máris átalakította a gondolkodásomat, és ezért nagyon hálás vagyok! Máris az életem részévé vált ez a dolog, mert elkezdtem kérdéseket feltenni. A "hogyan lehetne még jobb" - hát, az tényleg azonnal hat. :-)"                             K. Eszter

Mi az Access Consciousness?

 

Az Access Consciousness a világon már 170 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Az Access egy teljesen új szemléletet tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain.

 

Ennek az az alapja, hogy a válaszok keresése helyett kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy “ellen-tudatos” szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban. 

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerjük, valójában milyen csodálatosak vagyunk, és hogy mi magunk vagyunk a mindenség, valamint, hogy képesek legyünk úgy alakítani az életünket, hogy többek legyünk még annál is, mint amit csak elképzelni tudunk önmagunkról. Hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén.

 

Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a gyógyulás felé is. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A Barok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, hogy hozzájáruljanak a test jólétéhez.

Mi lehetne még ennél is jobb?

Itt az idő a változásra?
Szeretettel várlak!
bottom of page