top of page
 
Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az Access Bars igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid és fix nézőpontjaid csapdájába.

 

 

Az Access Consciousness eszköze, első test kezelése a “Barok futtatása”. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésünk során elraktároztunk. 

Szeretnél ezektől megszabadulni és képes lenni könnyedén és örömmel befogadni bármit?​

 

A fejünkön lévő 32 olyan pont mindegyike kapcsolatban van egy-egy területtel, mint pl. pénz, szexualitás, kreativitás, kommunikáció, nyugalom stb. Ezen pontok gyengéd érintése könnyedén és egyszerűen feloldja mindazt, ami nem engedi nekünk, hogy elfogadjunk. A Barok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra.

Access Bars tanfolyam

Mire jó az Access Bars?

 

A Barok futtatása már ezreket hozzásegített ahhoz, hogy változtassanak testükön és életüknek különböző kérdéses aspektusain, így például: 

egészség, testsúly

- pénz, karrier

- szex és párkapcsolat

- szorongás, alvás

- és még rengeteg más!​

 

Feliratozható angol nyelvű videó

 

Mi történik a tanfolyamon?

 

Az 1 napos tanfolyamon elsajátítjuk a barok futtatásának technikáját, a 32 pont helyét. Mindenki ajándékoz, illetve fogad 2-2 kezelést, a tanfolyamról így némi tapasztalattal és részletes jegyzettel térhet mindenki haza. Mindemellett a teljes képzést átjárja az Access Consciousness szellemisége, így menet közben további csodálatosan hatékony eszközöket lehet elsajátítani, melyek szemvillanás alatt képesek változást hozni az életünkbe. A tanfolyam elvégzését tanúsítvány igazolja, melyet mindenki kézhez kap a nap végén.

Hogy lehetne még ennél is jobb?

"Megerősíteni az embereket abban,
hogy tudják, amit tudnak!"

 

Mi az Access Consciousness?

 

Az Access Consciousness®világon már több, mint 170 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Az Access egy teljesen új szemléletet tanít azoknak, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy az életük bizonyos aspektusain. Az Access Consciousness olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek kiA tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne, mindezt azzal a hajlandósággal és képességgel téve, amely lehetővé teszi, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan fogékony a lehetőségekre, a választásra, és egy teljesebb életre.

 

 

Az Access Consciousness® olyan eszközök és technikák összessége, amelyeket arra fejlesztettek ki, hogy segítsen megváltoztatni bármit, ami nem működik az életedben, hogy másféle életed és valóságod lehessen. Az Access Consciousness® egy folyamatosan alakuló, állandóan változó univerzum. Nem a kognitív elmédből működik. Ha a logikus elme képes lenne megteremteni a változást és különbséget, amire vágysz, már ott tartanál!

 

Készen állsz, hogy felfedezd a végtelen lehetőségeket?

Feliratozható angol nyelvű videó

 

Miért az Access?

 

Húsz éves önismereti utam során nem találkoztam még egy olyan módszerrel, amely ilyen látványosan, dinamikusan és könnyedén képes volt változást előidézni az életemben, mint az Access eszközei. Hiszek benne. Élem.Tapasztalom. A legjobb szívvel ajánlom.

 

bottom of page