top of page

Mit ad nekem az angol nyelv?

Új világok, különböző kultúrák felfedezését.

Külföldi munkalehetőséget, tanulást.

Szélesebb világlátást.

Hozzáférést rengeteg információhoz.

Barátokat, ismerősöket, szerelmet.

Teljesebb mozi és zenei élményt.

Magabiztosságot a világ bármely pontján!

 

Az angol nyelv szeretete 24 éve jelen van az életemben.Épp csak leérettségiztem, máris Angliában találtam magam. Au-pairként dolgoztam, és így volt lehetőségem körbeutazni Nagy-Britanniát. Sosem felejtem el, hogy milyen érzés volt ott állni Londonban egyes egyedül egy térképpel a kezemben és felfedezni egy nagyvárost. Cambridgebe jártam nyelviskolába és így hamarosan Cambridge Proficiency vizsgát tettem. Második otthonomként tekintek Angliára, és ha tehetem ma is visszatérek, mert hív az ismerős kultúra, hívnak a barátok.

Az angol nyelv tanítása 15 éve kíséri életemet. Ez idő alatt sok száz emberrel találkoztam. Tartok egyéni coachingot, tanítok különböző létszámú, életkorú, hivatású felnőtt csoportokat, és használom az angol nyelvet arra is, hogy készségfejlesztő tréningeket tartsak. Legyek bár angol tanár, tréner vagy coach, egy dolog nem változott az évek során: igyekszem támogatni a résztvevőket abban, hogy kihozzák önmagukból a legtöbbet. Ehhez pedig szerencsére egyre több eszköz van a kezemben.

 

Képzéseimen, angol óráimon igyekszem a nyelv iránti lelkesedésemet átragasztani a résztvevőkre. Azon vagyok, hogy mindenki megtalálja az angol nyelvben azt, ami számára motiváló, inspiráló, hisz csak így lesz sikeres a tanulás.

 

 • Híve vagyok a hasznos, életszerű beszélgetéseknek.

 • Nem hiszek a sok nyelvtanozásban.

 • Szeretem élményszerűen megközelíteni a nyelvtanulást.

 • A szavak magolását időpocsékolásnak tartom.

 • Nem igazán használok tankönyvet.

 • Bevetek viszont számos tanítási-tanulási módszert.

 • Kerülöm az érdektelen olvasmányokat.

 • Van viszont némi önismeret. 

 • Nincsenek sablonok.

 • A testreszabott képzésre szavazok.

 • Nincsenek hosszadalmas, unalmas feladatok.

 • Van viszont sok, pörgős izgalmas gyakorlat, film, videó, hanganyag, zene.

 

Ha nyelvvizsgára készülsz, garantáltan nem én vagyok a legmegfelelőbb tanár, de ha szeretnéd angolul könnyedén kifejezni önmagadat, a nyelvet élni, használni, szívet, lelket, elmét megmozgató órákon részt venni, örömmel állok rendelkezésedre egyéni vagy csoportos, személyes és skypos oktatás formájában is.

Hello, Mr. Idegen!

Elsőre mindig minden idegen számunkra. Nincs ez másként az idegen nyelv esetében sem. Barátkozzunk hát meg ezzel az idegennel, mert egy jó barát ott van velünk amikor sört akarunk rendelni külföldön és támogat minket, ha prezentációt kell tartani a cégvezetőségnek angolul!

Te milyen ismeretségben vagy az angol nyelvvel? Akár az út elején tartasz, akár már régóta barátkoztok, szívesen társulok melléd idegenvezetőnek. Olyan idegenvezetőnek, aki ismeri a helyi szokásokat. Been there, done it. Azaz az elmúlt 24 évben bejártam már az utat, így időt, energiát spórolhatok meg neked. Elkísérhetlek a legtutibb helyekre, segíthetek bejárni az angol nyelv nyújtotta világot. Természetesen az úti célt mindig Te jelölöd ki és a felfedezés öröme is a Tiéd marad!

Hello, Mr. Idegen Nyelv, here we come!

 

 

Milyen utakat nyithat meg előtted az angol nyelv?
bottom of page