top of page
Milyen változást szeretnél az életedben?

Szeretnéd növelni személyes hatékonyságodat a munkában vagy a magánéletedben?
Szeretnél égető problémádtól megszabadulni és végre szabadon lélegezni?
Szeretnél tudatosabb életet élni, amiben nap mint nap újabb lehetőségek tárulnak fel előtted?

Mi van, ha az ITT és MOST a legalkalmasabb idő a változásra?

 

Nyelvi coaching

​"Akár azt hiszed, hogy képes vagy egy dologra, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad lesz."

Henry FordMilyen szerepet tölt be az angol nyelv az életedben? Használod tárgyalásra, prezentálásra, de szeretnél profibbá válni? Igyekszel megszeretni egy ideje, de nem megy, mert ott van valami gát, ami nem akar átszakadni, vagy egyszerűen csak szeretnél több lehetőséget a nyelv által? Bármi legyen is a célod, közösen meg tudjuk tervezni az odavezető utat és ki tudjuk választani a testre szabott úti felszerelést, és elemózsiát amivel a legkönnyedebben beérhetsz a célba.

 

Coaching

"Ami mögöttünk van, és ami még előttünk áll, apróságok ahhoz képest, ami bennünk rejlik."

Ralph Waldo EmersonCoaching NLP eszközökkel. ​Az NLP a személyes változás hathatós és gyakorlatias megközelítése, az eredmények elérésének új technikája​, az emberi kiválóság tanulmányozása. Az NLP az a képesség, hogy gyakrabban legyünk a legjobb formánkban.  Az NLP a neuro lingvisztikus programozás rövidítése. Ez a high-tech hangzású elnevezés csupán arra utal, hogy az elme szoftverét képesek vagyunk egyszerűen átprogramozni, az aktuális állapot és a vágyott állapot között hidat építeni.

 

Access Bars

"Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik el hozzám."

Gary M. Douglas

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magába foglal anélkül, hogy ítélkezne, mindezt azzal a hajlandósággal és képességgel téve, amely lehetővé teszi, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan fogékony a lehetőségekre, a választásra, és egy teljesebb életre.

 

bottom of page