top of page

​Milyen tapasztalatai vannak a résztvevőknek?

 

Megkérdeztem őket... :-) és örömmel osztom meg Veletek soraikat.

 

Mások tollából rólam és szolgáltatásaimról

"Adriennből sugárzik az a belső erő, ami képes átsegíteni minden nehézségen. Minden vele töltött pillanat feltöltődés. Lehet, hogy "csak" néz és hallgat, és már abban is ott van az a  támogató tér, ami a másikat gyengén tereli önmagához, a mindegyikőnkben ott található válaszokhoz.

Tudása túlmutat képzettségén, a másikra való teljes ráhangolódással és vele eggyé olvadva, mégis tisztán látva és hallva segíti a folyamatot, legyen az egy könnyed beszélgetés vagy akár egy nehéz élethelyzetben lévő útmutatás. akár tréning, akár access...mindegyikben öröm vele lenni! Köszönöm, hogy vagy!"

 

D. Ildikó (Coaching, Access Bars)

"Adrienn pozitív, lendületes, rugalmas a csoport igényei iránt."

                                   G. Balázs (Tréning)

 

"Szakadj ki a pörgésből, engedd el a malomkereket és tölts el legalább egy órát valakivel, akinek pusztán a jelenléte is megnyugtat, a vele való beszélgetés pedig új neuronokat kapcsol össze a fejedben. Ez a valaki Adrienn. Az első találkozásnál olyan, mintha ismernéd, aztán rájössz, hogy csak téged mutat be saját magadnak és elindít egy új úton."

D. Szilvi (Tréning)

"Adrienn rendkívül segítőkész, látszik rajta, hogy szívvel lélekkel csinálja és bármilyen kérdésre szívesen válaszol és segít megoldani a problémákat."

                                       J. Zoltán (Tréning)


                                  

"Százszor is köszönöm azt az igazi figyelmet, odaadást és törődést, amivel segítettél abban, hogy valóban tudjak változtatni az életemen."

S. Kata (Tréning)

"Nagyon tetszett, ahogyan a tréner megmozgatta, együttműködésre késztette a csapatot."

                                      B. Barbara (Tréning)

bottom of page