top of page

​Milyen tapasztalatai vannak a résztvevőknek?

 

Megkérdeztem őket... :-) és örömmel osztom meg Veletek soraikat.

 

Mások tollából rólam és szolgáltatásaimról

"Adrienn számomra a megnyugvás, a pozitivitás, az önbizalom erősítés, a tudás, az "Igen! Meg tudom csinálni!" Mindig kiteljesedem mellette és rengeteget tudok tanulni Tőle minden alkalommal akár kommunikációs tréningről, NLP-ről vagy az Access-ről legyen szó. A tréningek után folyamatosan szomjazom a tudást és még még még akarok tanulni, változni, fejlődni! :)"                

                 R. Lotti (Tréning, Access Bars) 

  

"A tréning jó volt, jól szervezett, szórakoztató és egyben hasznos. A sok csapatmunka volt a legjobb, abból tanult az ember a legtöbbet. A tréner tökéletesen megfelelt, nyugodt volt, segítőkész, jól kezelte a helyzeteket. "

P. Péter (Tréning)

"Kiváló légkör volt, ami elősegíti a tanulást, félénkebb embereknek is voltak érdekes feladatok, igazán jól használható segédanyagot kaptunk.  Segítőkész, felkészült oktató segítségével önmagunk visszanézése is hasznos volt videón, tetszett a sok interaktív gyakorlat.

                                     K. Teréz (Tréning)

Két része volt a tréningnek ami különösen fontos volt nekem, az egyik ami segitett felismerni azt, hogy mekkora űr tátong a között amit olvasok, elvileg tudok, megértek ÉS a tudatalattiban levő meggyőződés, a hit, a tudás kialakulása között, s ez utóbbit hogy erősíthetem. Nagyon másképp látok azóta egy-egy kérdést. :)
A másik, pedig a tényleges kommunikációs helyzetek. Fel sem ismertem, hogy manipulatív kommunikációt használok, most már rendszeresen rajtakapom magam, és javítom. Látszik is a embereken, hogy máshogy viszonyulnak hozzám!

V. Emese (Tréning)

"Úgy tűnik két hónap távlatából, hogy magabiztosabb vagyok, több bennem a bizalom, a stabilitás, az érzés, hogy a helyemen vagyok és jó amit csinálok. Új barátok, új inspirátorok léptek az életemben. És oszlik a kék gombóc a torkomból, oszlik a félelem, az elégedetlenség, elutasítottság miatti frusztráció. A témáim különféle irányokból rám találnak."

K. Zita (Access Bars)

"A leghasznosabb az volt, hogy jó volt rájönni, hogy másképp is lehet. A tréner profi volt, sokat lehet tőle tanulni."

                               Sz.Eszter (Tréning)

 

"A nyelvtanulás számomra egy nagyon összetett folyamat. Adriennben egy olyan nyelvtanárra találtam, aki alázattal és tisztelettel segít leküzdeni azokat az akadályokat, amelyeket hosszú évek alatt „sikerült” felépítenem, és amelyek gátolják a célom elérését. Hálás vagyok, amiért együtt dolgozhatunk, ezúton is köszönöm a türelmet, a megértést és a segítőkészséget. Adriennben nemcsak egy nyelvtanárt ismertem meg, hanem egy nagyszerű embert is. Ajánlom Őt mindenkinek, aki a magas színvonalú munka mellett megbízható, segítőkész tanárra is vágyik."  

Cz.-né Mónika (Nyelvi coaching) 

"Adrienn? Ha valódi segítő szándékkal teli figyelmet szeretnél, hát fordulj hozzá. Bár sokan foglalkoznak körülöttem emberekkel, nem ismerek még egy embert, aki ilyen tökéletes befogadó és önzetlen segítő. 

Ez pedig manapság ritka kincs...Bármit tanul, bármin munkálkodik teszi azt azzal a szenvedéllyel, ami remélem, sok ember számára követendő. Számomra minden esetre az. :)"

K. Judit (Tréning, Access Bars)

"A kérdések, meg hogy egyáltalán, ne válaszokat keressünk, hanem kérdéseket tegyünk fel, máris átalakította a gondolkodásomat, és ezért nagyon hálás vagyok! Máris az életem részévé vált ez a dolog, mert elkezdtem kérdéseket feltenni. A "hogyan lehetne még jobb" - hát, az tényleg azonnal hat. :-)"

K. Eszter (Access Bars)

"Adrienn kiváló tréner, coach és egyben nyelvtanár is. Több alkalommal sikerült vele dolgoznom, több témában és területen. Felkészültsége, rugalmassága, lelkiismeretessége példa értékű.
Gyakorlatias, nyitott az újdonságokra, rendkívül nagy tudásvágy jellemzi. Érdeklődő, szeret emberekkel foglalkozni, valóban segíteni és fejleszteni szeretné őket, s közben komolyan érdeklődik az egyének személyisége iránt, hogy a lehető leghatékonyabb módszert alkalmazza a fejlesztés érdekében.
Nekem személy szerint nagyon sokat segített, rengeteget tanultam tőle és köszönhetően az általa alkalmazott technikáknak a tudás és a tanultak hosszú ideje megmaradtak.
Ajánlom őt mindenkinek, aki modern, nyitott, felkészült és pozitív, mindig jó hangulatú nyelvtanárt, trénert vagy akár coach-ot keres. De leginkább azoknak, akik ötvözni szeretnék a fenti kategóriákat."

K. Ildikó (Tréning, nyelvi coaching) 

"Sok aktivitást igénylő feladat volt, tetszettek a problémamegoldó gyakorlatok. Adrienn, mint  tréner pedig  nyitott, őszinte és magabiztos volt."                                                                    T.Viktória (Tréning)

"Igazából nem tudtam mire számítsak a kezelésektől, nem vártam hogy valami csoda történjen velem, hanem jól esett az egész. Segít a jelenben lennem, hogy tisztán, tudatosan létezzek, és hogy pozitívan formálhassam a jövőt. A sajátomat, és másokét is. Ráébresztett, hogy olyan életterületeken vannak/voltak gátjaim, amikről nem is gondoltam, hogy jelen vannak bennem, hogy visszatartanak engem. Jelenleg pont erre volt szükségem, hogy "önbányászás", és mégtöbb fájdalom nélkül, pozitívan, könnyedén léphessek tovább az életemben. Előhozott belőlem egyfajta pozitív szemléletmódot, és elengedem a régit."

V. Laura (Access Bars)

"Érdekes volt az elméleti és gyakorlati rész, jól volt felépítve a tréning. Tetszettek a reggeli és ebéd utáni ébresztő gyakorlatok. Sok olyan dolgot tanultam, amit a munkámban és a magánéletemben hasznosíthatok. A tréner nagyon felkészült volt, nyitott, humoros, motiváló. Szívesen részt vennék más tréningen is, amit tart."                                                               V. Andrea (Tréning)

"Mi tetszett legjobban? Röviden összefoglalva, hogy gyakorlati tréning volt. Megtanultam hogyan használjam a képességeimet és ezt tettem úgy, hogy nem vált nehezemre. Abszolút élveztem."                                  K. Sándor (Tréning)
 

"Adrienn precízen felkészült és képes igazi csapatot kovácsolni."

                                Sz. Balázs (Tréning)

 

 

"Rögtön használható tudást szereztem a tréningen, és már a következő héten számos helyzetben ismertem fel, hogyan lehet könnyebbé tenni a kommunikációt a munkahelyemen és otthon is. Kérhetek, helyesbíthetek bátran, ha tudok nézőpontot váltatni, és nem eleve áldozatnak képzelem magam. Kivirágzik minden kapcsolat, ha értékelem magam, és értékelem a másikat. Lassítok... megnézem magamat kívülről... megnéztem a másikat belülről. Erre a felismerésre jutottam egy nap alatt, és lelkes vagyok, mert sohasem késő megtanulni,  gyakorolni ezt a kommunikációt, hogy a következő 30 évben örömtelibb és sikeresebb legyen minden emberi kapcsolatom."

B. Zita (Tréning) 

bottom of page